پس از انتشار مطلب در مورد کاربرد رزین چیست؟ و توضیحات که برای چند نوع از رزینها منتشر شد. نوشتن مقالهای راجع به توضیح کوتاه و مختصر رزین پلی استر را برای مخاطبان سایت صنایع دستی پارسی آماده نمودیم. در ادامه همراه ما باشید.
در ابتدای امر شاید جالب باشد بدانید که انواع رزینهای موجود در بازار را از رزین مصنوعی تهیه میکنند. همچنین اضافه میکنیم که در برخی از انواع این رزین درصدی از رزین طبیعی را استفاده میکنیم. در نهایت پس از ترکیب کردن مواد مختلف و متفاوتی، گونههای خاصی از رزین به وجود میآید که با توجه به همان مواد تشکیل دهنده کاربردهای متفاوتی برای رزین وجود دارد.
به عنوان مثال رزین پلی استر از هاردنر و رزین تشکیل میشود، بنابراین دارای مقاومت نسبتا پایداری در موارد مختلف میباشد.
انواع رزین
در اینجا میتوانید انواع مختلف رزین را مشاهده کنید:
- رزین اکریلیک
- رزین آلکیدی
- رزین وینیل استر
- رزین پلی استر
- رزین پلی یورتان
- رزین اپوکسی
رزین پلی استر
اما این نوع رزین، این ماده از رنگ و هاردنر تشکیل شده است. همچنین جالب است بدانید دارای رنگ شفاف و تقریبا بی رنگ میباشد که همراه با ماده تینر فوری، بسیار سریع حل میشود. نا گفته نماند که پلی استر در برابر حرارت، الکل، رطوبت و اسید مقاومت مناسبی دارد.
چند نکته مهم
- جذب اشعه uv جهت افزایش مقاومت در برابر نور خورشید.
- پیگمنت؛ معمولا برای رنگ دادن به محصول و زیبایی به کار میرود.
- فیلتر موجود باعث کاهش جمع شدگی و ایجاد خواصی مثل مقاومت در مقابل شعله و آتش میشود.
کاربرد رزین پلی استر چیست؟
از این رزین در صنایع مانند مجسمه سازی، کارهای صنعتی و همچنین در تولید سنگ مصنوعی استفاده میکنند.
همچنین یکی از مواردی که در رابطه با این رزین و ساختارش قابل ذکر است این مورد میباشد که زمانی که این رزین را با هاردنر مخلوط کنید، بعد از گذشت مدت زمانی به شکل ژله در میآید و سپس سفت و محکم میشود.